Open Day από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ΠΑ.ΜΑΚ.

Το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (ΤΕΠ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθιέρωσε από την Άνοιξη του 2022 ένα νέο τρόπο επαφής με τους μαθητές-τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης! Στο πλαίσιο των ενεργειών Εξωστρέφειάς του, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις δράσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Γυμνασίων – Λυκείων της χώρας, διοργανώνει την Πέμπτη 27/4/2023, εξ αποστάσεως εκδήλωση (1,5 ώρας περίπου) στην οποία οι συμμετέχοντες-ουσες θα ενημερωθούν για τα αντικείμενα του ΤΕΠ, τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων του και θα λύσουν τις απορίες τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

11:00: χαιρετισμός Κοσμήτορα ΤΕΠ – οι συνεργασίες του ΤΕΠ με μεγάλες και γνωστές επιχειρήσεις
11:20: παρουσίαση των δύο κατευθύνσεων του ΤΕΠ και του προγράμματος σπουδών ανά κατεύθυνση
11:35: ενδεικτικές περιοχές έρευνας των καθηγητών-ερευνητών του και άλλες δράσεις του ΤΕΠ
11:45: οι απόψεις των φοιτητών-τριών και των αποφοίτων του ΤΕΠ
12:00: ενότητα ερωτήσεων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ακόλουθη διεύθυνση zoom: https://zoom.us/j/92117952261. Για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία παρακαλείσθε να ανατρέχετε στη σελίδα του ΤΕΠ (https://www.uom.gr/dai), ενώ για τυχόν ερωτήματα μπορείτε να αποστείλετε το email σας εδώ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Καλούμε όλους τους μαθητές-τριες της χώρας να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις και να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους! Θα είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε και να λύσουμε κάθε απορία σας.

 

Η επιστημονική ομάδα της LABORA βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού. Για να βρεις τα διαθέσιμα προγράμματα μας, πάτησε εδώ.